söndag 30 januari 2011

En riktigt bra helg

Var ledig i fredags, tog det lungt och gjorde det jag tycker är roligt. Strosade i morgonrocken i flera timmar och satt i vävstolen, oj vad det är roligt.Jag gick ner på stan en stund, gick in på Rutiga duken och fikade, stans bästa fik. Sedan blev det en god middag med gott vin på kvällen. På lördagen hade jag det skönt, åt en god middag och gick sedan på bio och såg Änglagård, den var bra. Är inte ofta jag går på bio. Det har varit mycket halt,pga det milda vädret är rena inbanan. Broddar eller broddskor som gäller. Idag var vi på en loppis och jag hittade detta Rolf Lidbergtroll för bara 50:- jag samlar på dem.
Har inte blivit så mycket stickat i helgen men jag ska sätta mig nu en stund. Detta är mina första vantar som jag tovat i tvättmaskinen, de blev riktigt bra. Jag har stickat dem i 2-trådigt ullgarn och ett melerat föngarn från Evilla, tycker att det blev riktigt fina. Ska nu försöka muta min äldsta dotter att brodera på dem hon är så duktig på att brodera. Titta gärna in på hennes blogg Ett Vitare Hem Ha det så gott och njut av söndagskvällen Kramar Elsy

2 kommentarer:

  1. Vilken söt trollmor där!
    Ja inte har jag heller hunnit sticka så mycket på mina tvåändsstickade vantar som jag förhoppningsvis får klar inför broderikursen i helgen. Tur jag har annat också att brodera på.
    Har flängt runt med min kamera - det är så himla roligt och fotografera till mina fotobloggar. Det är nästan så att det går "överstyr" ;-)

    ha en skön söndagkväll

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul att du hittade ett troll till samlingen!
    Ha en finfin eftermiddag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!