söndag 23 januari 2011

Vi går mot ljusare tider.

Nu har ljuset börjat att återvända ser för varje dag att det blir lusare så skönt. Om ni tittar på blider så kan ni se hur mycket snö det är utanför fönstret till min sy/stick/vävrum ca 10 cm till fönstret.
Har i helgen haft beredskap fick jobba någon timma igår em, men annars lungt.
Igår var jag och en kompis till Sticklust här i Härnösand och köpte lite garn, skulle inte ha så mycket men det blev en del ändå. Någon som har tips på hur man slutar köpa garn????Vet egentligen inte om jag vill det...................................
Idag har jag plockat lite i mitt syrum, finns alltid saker som man byterplats med. Då jag nu haft beredskap har det blivit en del stickat och vävt. Har nu ca 3 meter kvar att väva på sjalväven har bestämt mig för att låta detta bli till nytt tyg på min kökssoffa. Har ett mycket fint handspunnit ullgarn som är färgat med lava, brunt. Tänkt slå in det hårt, tror att det blir fint. Bild kommer att komma senare.
Här kan ni se min påbörjade stickningar styckte att det var kul att se hur mycket det är, då jag räknade var det 13 påbörjade stickningar 4 par vantar,4 sjalar,1 storpolo,3 par sockor och 1 mössa.
Det jag påbörjade i helgen är sjal Stjärnhop som jag stickar i Kauni och ett par vantar Karin Kurbitsvantar i Fame trend och Admiral.

I eftermiddag är jag bjuden på middag hos min son och hans familj, är nyfiken på vad det blir?????det brukar alltid bli något överraskande gott.
Ska nu kolla in lite på era bloggar och skriva några kommentarer.
Ha det så gott och ta tillvara på dagen. Kramar Elsy


4 kommentarer:

 1. Jag tror inte heller att du egentligen vill sluta köpa garn, haha. Det finns ju så otroligt många fina sorter.
  Jag har varit slapp och inte visat något jag har gjort. Kan bero på att jag inte har något färdigt än. Men nu håller jag på att virka en duk till matsalsbordet till min svärdotter. Hon har gått över till den vita stilen nu och det tycker jag är roligt. Försöker ju ha den så gott det går här hemma också.
  Helgen har varit slapp och skön. Var bara igår jag gjorde lite nytta, annars sitter jag bara och virkar.
  Ha en bra början på veckan.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 2. Jag är också en så'n där som köper på mig alldeles för mycket och idag när vi var till IKEA så fick jag köpa fler förvaringslådor. Förstår min sambo - han suckade...ja stort tålamod det har han, men som han säger, du mår ju bra av och hålla på - det är huvudsaken...

  SvaraRadera
 3. Kul att få se dina påbörjade arbeten i en hög :) Det är bara att fortsätta med det som lustar just för stunden. Så småningom blir allt klart, men då har det väl kommit några nya :)

  Jag har sett att min garnhög bredvid soffan blir allt större. Har nog ngnslags förvaring i skrubben, men men... jag är lika fundersam som du. Varför är det så roligt att köpa garn?
  Jag handlar nog annat också, t ex pysselmaterial.

  kram

  SvaraRadera
 4. Och vilka härliga foton! Glömde säga det.
  Jag blir så glad av solstrålarna!

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!