tisdag 7 september 2010

Nu blir det nya tag med bloggandet

Jag har nu en veckas höstsemester och befinner mig hos min dotter och barnbarn i Örebro och skall på torsdag 9 sept åka vidare till min yngsta dotter i Karlskrona för att sedan åka tillbaka till Örebro den 12 sept och hem till Härnösand den 13 sept. Är så gott att få vara nära barn och barnbarn, blir inte så ofta. Saknar dem.

Har under en tid inte varit in och bloggat. Av ren slöhet hoppas nu att jag kommer igång igen då jag flyttat mig blogg och fått hjälp av min dotter och äldsta barnbarn att göra en snygg blogg.

I lördags den 4 sept var jag på en bloggmarknad som anordnades av en helt fantastisk kvinna, Kicki med Lilla Skattkammaren, som det finns hur mycket energi som helst hos.

Jag fick sälja en hel del,men jag har mera kvar som jag säljer så kolla på bilderna och hör av dig om det är något du vill köpa.

Igår den 6 sept var jag och min dotter och tre av mina barnbarn till Ullared och det blev en del shoppande där.

Stannade till på Kinna garn och köpte garn och hyskor och hakar som jag skall ha till Lusetröjor/koftor jag stickar, det var mycket billigare där än på andra ställen. Köpte även en del stickor som det varbra pris på.

Under mina dagar här hos min dotter har jag även hunnit sticka en del, känns bra då julen och julmarknarna närmar sig med stormsteg.

Detta är två av mina loppisfynd under min vistelse här i Örebro:

Köpte dessa 1200 solv för 40 kronor.
18 meter vackra band för 150 kronor!
Är inte det fynd? :)

Ha det så gott och njut av hösten/Elsy

1 kommentar:

  1. japp visst har det varit trevliga dagar både med den roliga marknanden och shopping ;o)
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!