onsdag 29 juni 2011

oj vad tiden går fort.........Jag hinner inte med att blogga.

Har nu jobbat snart två veckor efter min semester och det har varit fullt upp på jobbet, så då jag kommit hem har jag mest latat mig, naturligtvis har jag stickat en del men det får ni se vid ett annat tillfälle.
Midsommarhelgen friade jag tillsammans med kompisar.Vi hade tur med vädret så vi kunde både äta sill ute och även grilla ute.
Denna vecka har det varit super varmt, skönt. Men till helgen säges det att det skall bli regn, vill inte det hade tänkt åka till Junsele och då ta med barnbarnen få se vad det blir av det.
Men på fredag em skall jag åka till en lokal grönsaksodlare, fiskare och en lite gårdsbutik som säljer mejerivaror.
Jo, jag glömde i helgen drog vi på en mattväv, så om det blir regn i helgen så skall jag göra klart den och kanske hinner jag börja på en matta.
Ha det så gott i värmen och njut.Kramar Elsy

4 kommentarer:

 1. Hej Elsy, fick ditt paket i dag.... Sjalen var jättefin. Jag tycker att färgerna verkligen blev kanon, hela sjalen är underbar. Ska ta den till jobbet i morgon, så jag får dela med mej av denna skönhet. Du är så duktig. Tack o kram från Pia

  SvaraRadera
 2. Nu blev jag riktigt avundsjuk på dig. Har du en vävstol också? Det har jag med, men den står i bitar nere i källaren. Det är ju så roligt att väva och jag skulle vilja göra mattor hit, men vi får väl se om den kommer upp nån gång. Det är min farmors gamla vävstol jag fått.
  Hoppas att regnet lät bli att hälla över er så att ni kunde åka till Junsele.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 3. Här har det varit svalare nu. Tack och lov, för jag orkar inte alls med värmen om den börjar bli alltför länge över tjugofem... ;)
  Jo, tiden går alltför fort. Speciellt på sommaren.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 4. nej det är inte lätt att hinna blogga alltid. hoppas du får en skön sommar även om du ska jobba.

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!