lördag 11 juni 2011

Idag skall jag till Kumla och sticka.

Idag är det internationella stickdagen och den har jag tänkt tillbringa i Kumla. Kommer att bli kul att träffa stickorskor som jag haft kontakt med på bloggen.
Jag har nu fått förmånen att vara med mitt dotter och barnbarn under några dagar. Varit med på yngsta barnet skolavslutning i tordags och igår var det studenten för äldsta barnet hon var så vacker och så duktig hon är. Önskar henne all lycka genom livet.
Jag hade gjort denna docka till henne, har alltid varit uppskattade av studenter som fått en sådan. I onsdags var jag och min dotter på ett par loppisar. På den ena hittade jag en nästan ny komplett spinnrock, rena fyndet den kostade bara 100:- har tänkt lära mig spinna till hösten/vintern. Hittade även en äldre kader docka för 150:- den var felfri men smutsig. bilder på detta kommer sedan.
I onsdags träffade jag Ulrika "Stickamera" på Vasa kondis här i Örebro vi fikade och stickade. Vilken underbart lättsam person hon är och vad jag fick ideer av henne. Hoppas få träffa henne flera gånger. Tack för en trevligt möte Ulrika.
På vår träff stickade jag på denna spetssjal. Mönstert var i Allt om Handarbets Stickmagasin nr 03/11 den är rolig och lätt att sticka

Efter det att jag varit i Kumla och stickat ska jag åka till min syster idag och i morgon till min bror för att sedan på måndag morgon åka hem till Härnösand.

Ha en fin dag alla och hoppas att ni träffar många trevliga stickorskor Kram Elsy3 kommentarer:

 1. Visste inte att det är internationella stickdagen idag! Kul med en sån dag!
  Härlig studentdocka du gjort!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Åh vad synd att jag inte vet hur du ser ut, annars hade vi kunnat träffats "öga mot öga". Det är kul att få ett ansikte till bloggarna man läser. Hoppas att du hade trevligt.

  SvaraRadera
 3. Vilken otroligt vacker spetssjal du stickar på. Eller du kanske är färdig med den redan, haha? Hoppas du hade kul på internationella stickdagen. Själv stack jag på annat sätt - på jobbet!!
  Hoppas du får en bra vecka.
  Kram Elzie

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!