tisdag 2 november 2010

Höstregn ute

Har ikväll haft stickgrupp på jobbet,jag ser fram emot dessa tisdagskvällar, vi har så roligt och är på olika sticknivåer. Då jag kom ut och skall gå hem så spöregnar det, tur att jag hade ett paraply på jobbet.
Sedan jag kom hem har jag monterat en hylla som jag skall ha i hallen och även monterat en ny hatthylla. Ska i helgen tapetsera hallen och är sedan klar med tapetserandet. Sedan återstår en del små jobb som jag inte behöver stressa med.

Här kommer lite bilder på det jag stickat en mycket enkel trekanssjal i mohair stickad i bara räta.Den skall spännas, ser annars lite konstig ut. Lovikkavantar svarta och vita de är nu tvättade och fuktiga så jag borstar dem två gånger varje dag för att få dem riktigt mjuka.


Sockor i lusemönster stickade i Karisma det är storlek 38-39 älskar att sticka sockor. Skall ha med dem på julmarknaden


Har ikväll även försökt att instalera en skrivare men lyckades inte då det fattades en kabel, får köpa en i morgon. Skrivaren köpte jag i sommras, men har inte kommit till skott tidigare att instalera den.'
Nu blir det soffhörnan med en kopp tee och stickning en stund sedan väntar John Blind.
Ha en fin kväll Elsy3 kommentarer:

 1. Hoppas du får fatt i en sladd idag, skulle ju målat här nu under lovet men jag måste få julmarknadsgrejjerna klara eftersom första är nästa helg så det får vänta lite ;o)
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Vad du är duktig. Du tapetserar och stickar så det står härliga till. Här virkas det mest nu tycker jag.
  Hoppas du har en bra dag.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 3. Lovar att jag ska visa på bild vad jag gjort framöver. Har lite dåligt med tid när det är dagsljus nu framöver, men hoppas jag kan visa det till helgen.
  Ha en bra dag.
  Kram Elzie

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!