söndag 7 augusti 2011

Nu är det augusti

Nu har första veckan i augusti gått och min son har fyllt 35 år. Äntligen har det kommit regn vilket var välbehövligt både för gräsmattan och mig. Jag har kunnat sitta inne och vävt, har vävt tot ca 12 meter och klippt ner det jag vävt,bild kommer.
Jag har även börjat med några nya stickningar och avslutat några.
Denna sjal stickar jag i Saldanha merino efter Drpos mönster 131-2 mycket rolig stickning, min tanke är att det skall vara min stickning på resan till Alanya 1 okt. Denna sjal stickar jag i Fame som jag köpte hos Persons Garn i Umeå då jag var där i veckan. Mönstret är Drops 133-1


Här kommer ytterligare en sjalstickning efter Barbros mönster Vilket garn som helst jag stickar den i Zauberball som jag köpt hos Sticklust. Denna stickning är tänkt att var busstickning då jag kommand ehelg skall åka till Tallin.

Är det någon som har tips på garnbutiker där?

Ytterligare några klara sockor dessa stickar jag i Novitas sju bröder.
Titta vilken snäll arbetskamrat,Lotta, jag har hon kom med dessa i veckan.

Sista helgen i augusti skall jag och några vänner till Hemsö gård på ullkurs, på lördagen är det att arbeta med ull och på söndagen är det spinning och växtfärgning. Skall bli mycket roligt.

Ha det så gott Kram Elsy2 kommentarer:

 1. Så duktig du är med allt möjligt!
  Fina sjalar!
  Få se om du får tillbaka det du glömde i Alanya...
  Ha så bra!
  kram

  SvaraRadera
 2. Himmel vad du hinner med. Själv har jag fortfarande inte sytt ihop koftan jag började på för flera år sen!! Lovade ju visa den, hihi. Men den verkar bli vääääl stor, även för mig så jag får nog ändra om lite där.
  Sen håller jag på med en filt i mormorsrutor som inte verkar bli färdig på ett tag den heller. Håhåjaja, att jag aldrig lär mig!
  Hoppas du har en bra kväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!