fredag 11 februari 2011

Snöoväder igen

Igår var det igen ett riktigt snöoväder här, kom mängder med snö och dessuttom blåste det nästan storm.
Vi fick skotta ett par gånger igår. Var ut redan kl 6 i morse och skottade. Planeringen var att jag skulle skjutas min son och hans familj till tåget i Sundsvall. Han jobbade natt och de skulle åka med tåget från Sundsvall till Örebro, men vad händer tåget blev inställt pga snöovädret. De fick nya biljetter till 12-tåget.Hoppas bara att det går itid,tveksamt.
Nu nog om snön.
Min planering denna helg var att åka till min vännina (finns ingen bättre) men hennes mamma är sjuk så det biev ingen resa till henne. Så nu har jag en helg framför mig då inget är planerat. Känns bra. Men har redan hunnit städa, skönt. Då jag skjutsar sonen och hans familj till Sundsvall, så tänkte jag passa på att titta in på Cinas garn och även stanna till på Birsta en stund. Hittar säkert något att köpa.Tulpaner kommer ju väl till pass nu då jag städat.
Få se vad det blir imorgon kanske besöker någon loppis och även åker in till Sunsvall på stickkafé hos Cinas garn.Men jag bestämmer inget nu.
Har börjat sticka dessa vantar men hålkrus på mudden, jag stickar dem i 2-trådigt ullgarn. Mönstret kommer från Ullcentrum.

Tycks bli en mycket fin dag idag solen skiner från en klarblå himmel, minus 15 grader.

Ha en fin helg och njut

Kram Elsy

2 kommentarer:

 1. Ja fy vilket oväder!
  Önskar dig en riktigt härlig helg!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Idag har vi blå himmel och strålande sol. I morgon och åtminstone en vecka framåt blir det kallt. Riktigt kallt.

  Så glad jag blev då jag läste att du hört talgoxen! Det är ett vårtecken om något!

  Ha en fin lördag!

  kram

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!