tisdag 15 februari 2011

Paket från Ullmaja väntade på att bli hämtat

Då jag kom hem från jobbet så låg det en avi i brevlådan på att det garn jag köpt från ullmaja hade kommit. Naturligtvis var jag tvungen att skynda mig och hämta det var så nyfiken. Ett helt fantastiskt vackert garn, väl värt priset, jag går nu och känner och klämmer på det. Kommer att köpa mera från henne. Tycker att ni skall kolla hennes blogg http://faleartut.blogspot.com. Ni kommer inte att ångra er. Hade tänkt sticka vantar men vet inte nu måste fundera lite. Jag som gnäller över att det är kallt och mycket snö måste ändå säga att vintern är vacker, så här vackert var det då jag gick till jobbet i morse.

Annars har det inte hänt så mycket förutom att jag inte kan slut sticka på min sjal stjärnhop är så rolig att sticka är nu på min 9;e stjärna tänkt sticka minst 12 vill ha en stor sjal.
Ha den fin kväll från ett snöigt och -17 gradigt Härnösand
Kramar Elsy


3 kommentarer:

 1. Underbara färger på garnen och vet du mitt flugskåp har kommit så jag ska åka ut till Marieberg och hämta det i morgon eller på fredag, idag måste jag slutföra en kudde....
  Ha en finfin dag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Underbara garner, tänk så fina vantar det skulle bli av det garn som bland annat är mörkt mörkt grönt i längst ner på bilden.

  SvaraRadera
 3. Kommer att bli vackra vantar och mössor av detta underbara garn/Elsy

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!