lördag 2 oktober 2010

Första lördagen i oktober

Även denna helg är det tapetsering för min del och så kommer det att bli ytterligare några helger. Men den 23 oktober åker jag och min älskade till Malaga och blir där en vecka skall bli så gott att få komma bort lite och slappa.Naturligtvis kommer stickor och garn att få följa med.

Jag har börjat att sticka en sjal citron jag stickar den i mohair och baby ull den blir sååååå fin kommer säkert att göra flera i denna garn kombination.
Dessa vackra höstlöv kom mitt barnbarn och lade på altanet, visst är de vackra?


Ska inte tapetsera mera ikväll fick spackla lite extra på ett ställe så det måste torka till i morgon. Jag skall istället städa i ett par skåp och så kanske det blir ett par stickade varv. Jag har beredskap ikväll och måste hålla mig upp till 01:00.

Ha en fin kväll Elsy


2 kommentarer:

 1. Hoppas du fick lugn och ro och slapp fara iväg!
  Ha en fin dag!
  Kram/LenaS

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du för kommentaren hos mig och att du besöker mig. Citron....åh den ska jag sticka någon gång framöver...men först måste jag vara stenhård mot mig själv och avsluta en massa projekt jag har igång nu.
  Plåtåterbrukslöjdskursen är jag mer än nöjd med...kul. Jättekul och hoppas du får möjlighet att gå en sådan någon gång om du är intresserad av återbruk. Vi höres framöver..ha det gott!

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!