söndag 17 oktober 2010

Söndagkväll tyst och stilla

Har under helgen varit till,Konvaljbacken. Haft det lungt och skönt, ätit gott och druckit gott vin.
Vaknade på lördagen till en kall morgon minus 6 grader. Var en sväng till skogen för att plocka trattkantareller men hittade inte en enda. Men fick en skön promenad i det vackra höstvädret.
Denna sjal i TeeTees cacao har blivit klar ett mycket skönt garn att sticka av och även ha runt halsen inte det minsta stickigt.
Har även stickat klar 3 par svarta Lovikkavantar nu återstår det vatt fästa trådarna, rugga upp dem och brodera. Tidig söndagmorgon från Konvaljbackens altan.


Nu har jag en lugn söndagkväll framför mig. Det blir lite stickande i soffhörnan. Tidigare ikväll visade sig de första domherrarna utanför mitt köksfönster, det sägs ju att då de visat sig så kommer snart snön, återstår att se.


Ha det så gott och njut av kvällen Elsy2 kommentarer:

 1. Mmmm vad härligt vi har haft lika kallt här, O sa när vi var ute och gick förut att det känns inte klokt att kylan är här igen det känns som om att det nyss var vinter.....
  Ha en finfin kväll!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Milde tid vad du är flitig. Och fina sjalar stickar du i parti och minut. Låter härligt med lovvikavantar. Det hade man ju mycket när man var yngre.
  Hoppas du har en bra kväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!