torsdag 10 juli 2014

Härligt med sommar värme

Jag är ju som sagt inte så duktig på att uppdatera min blogg men här kommer det lite om vad som hänt sedan sist.
Den största händelsen är att jag gick i pension 1 maj och detta några år tidigare, det bästa beslutet jag tagit på länge njuter nu av varje dag och det är flera som sagt till mig att det syns på mig att jag mår gott. Pengar är inte allt finns så mycket mera som är viktigare. Man ska tänka på sig själv.
Jag har hunnit med att sticka en hel del sedan sist.

Denna Sonja tröja stickade jag i växt och svamp färgat garn är så nöjd med den men tyvärr blev den lite för liten.
 Denna tröja är stickad i garn som jag köpte i Alanya det är blandning av bambu och babyull skönt garn att sticka med och skön att ha på sig.
Förra veckan blev det en del färgning med växter och svamp totalt så färgade jag ca 50 härvor så nu är vintern räddad både vad det gäller att sticka och väva.

 Denna sjal har jag stickat i växt och svamp färgat garn mönstret är mitt eget och jag har då plockat lite här och där. Då jag började sticka på den så ville jag sticka på rundsticka och plockade lite tankar från sjalen Stjärnhop.
 
Nu är det ju som sagt sommar och jag njuter av att det är varmt. Sitter ute till sena kvällen och stickar. Under de kommande två veckorna kommer jag att vara i Henriksfjäll för att jobba lite på bygdegården där jag under sommaren säljer mina alster. Hoppas nu bara att vädret är bra.  
Önskar er alla en riktigt fin sommar och njut. Kramar        

4 kommentarer:

 1. meeeen va?! I Henriksfjäll när dådå! Jag har min gård bara "på andra sidan Dikanäs" och är på väg dit och jag brukar åka till Henriksfjäll för att titta vad som finns där. Har du anknytning till Henriksfjäll?
  Ha det gött...jag kanske dyker upp som gumman i låddan ;-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer att vara här under veckorna 29 och 30. En av mina bästa vänner har en gård där. Kom gärna förbi. Det är första gången jag är här har inte tidigare haft möjlighet. Kramar

   Radera
 2. Hej! Hoppas att allt är ok med dig... Så länge sedan du skrev här i din blogg, så jag börjat bli lite orolig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisbet allt är väl med mig. Har bara inte blivit av att jag skrivit. Har gjort en hel del sedan sist. Kramar

   Radera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!