lördag 18 juli 2015

Nu har halva sommaren gått.

Jag har inte glömt bort min blogg men det har varit så mycket under våren och jag har haft många bra och mindre bra perioder, men nu känns det bättre.
Till att börja med vill jag berätta om den utställning jag har i Henriksfjäll på bygdegården. Utställningen visar vad jag gjort i växt/svampfärgat ullgarn och är öppen fram till mitten av augusti och allt i den är till salu så har ni vägarna förbi eller bor i närheten så passa på att kika in. Jag kommer att vara där under tiden 27 juli till 9 augusti.
 
Jag kommer att växtfärga denna höst ock så jag håller nu på att göra härvor av det ullgarn som jag tidigare köpte på konor. Jag samlar även på en del växter som jag torkar då svampen kommer igång
så blir det en del där också att torka.
 
Har inte hänt så mycket sedan sist men framöver har jag en del inplanerat nu först en resa till Henriksfjäll, senare i augusti ska jag åka med ett barnbarn till Bulgarien, ska bli så roligt.
I börja av september kommer jag att åka till Alanya tillsammans med min syster och svåger och några stickvänner till mig, så då blir det till att fylla på garnlagret igen. Jag som har så lite garn. Hahahaha.
Ha det så gott och var rädd om dig många Kramar
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Du är en hejare på att sticka, så mycket fint du visar.
  Hoppas resorna var bra.
  kram

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Hej. Jag använder inte min blogg längre utan du finner mig på Facebook Elsy Steen eller Elsys Hantverk.Kramar

   Radera
 3. Hej. Jag använder inte min blogg längre utan du finner mig på Facebook Elsy Steen eller Elsys Hantverk.Kramar

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!