lördag 23 mars 2013

När kommer vårvärmen???????

När kommer vårvärmen? Inte vet jag men hoppas att den snart kommer här är det minusgrader dygnet runt förutom i solen mitt på dagen och vi har massor av snö. Man kan ju hoppas på att det blir en fin sommar.
Under vecka 10 var jag i Vemdalen med min som och hans familj så här vackert var det där.
Under veckan i fjällen stickade jag denna tröja till mitt barnbarn, han uppskattade den så mycket han tog själv fram garnet från mina garnhyllor och mönstret letade han också fram själv.
Våran älskade hund växer så det knakar, älskar honom så mycket och han är så snäll och lydig.
Lite stickat blir det här men mest av restgarner, sockgarn, har tänkt göra ett gäng barnsockor till vintern är så skönt att bli av med rester. Men ska nog börja på något annat också få se vad det blir garn finns det i massor.
Under påsken kommer jag att åka till min älskade särbo och den fina Lapplandsby som han bor i. Ska bli skönt att släppa jobbet under några dagar, har varit mycket nu under en tid.
Sedan har jag börjat att längta till mitt älskade Alanya dit vi åker den 4:e maj och firar min födelsedag.
Ha det så gott och njut Kramar till er alla Elsy

2 kommentarer:

  1. Ha det väldans gott i Lappland....där finns jag också nu ;-)

    SvaraRadera
  2. Glad Påsk! Ser att du fortsätter att göra en massa fina saker. Saknar din "butik" här i Sundsvall.Åker själv upp till Västerbotten idag till pappa i Ripfjäll/Dikanäs så då är vi på samma breddgrader.kram Marlene

    SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!