måndag 10 december 2012

Äntligen vinter

Efter lång väntan har nu snön och vintern kommit, är så vitt och fint ute har säkert fått minst 40 cm. Kan känna att julen närmar sig med stormsteg. Ska i kväll börja att julpynta lite.

Jag har hunnit sticka en del och gjort klart sådant som varit halvfärdigt till det hör dessa Lovikkavantar.

 Tomtarna har jag gjort under hösten och de är till salu. Sedan jag gjorde dem klara har jag sålt några.
Förra veckan då jag var till Hammarstrand var jag tvungen att titta in hos Sticksömmen oj vad mycket fint det fanns där och vilken fantastisk kvinna som äger denna butik. Om ni inte varit där så måste ni åka dit. Hon har även en webbutik också.
Jag har under hösten gjort klart alla påbörjade stickningar så nu är det till att börja på nya. Garn finns ju i massor så det är bara att börja på nytt.
Hade julmarknad hemma den 1 december, gick inte så bra tror att det kom sig att det var snöstorm och yrväder ute så man gick inte ut frivilligt.
Njut nu av vintern och ha det så gott Kramar till er alla

3 kommentarer:

 1. Vilken läcker färg på det lila(?)! Vad är det för garn? :-)

  SvaraRadera
 2. Va snygga de svarta lovikkavantarna var. Och håller med föregående talare. Det lila, eller cerise?, garnet var så läckert.
  Duktig är du också som gjort klart allt som ligger. Här är det många olika saker som är påbörjade, men tyvärr inte avslutade och det är ju det som är så tråkigt, haha.
  Hoppas du har en fin tredje advent.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 3. Puh så fint garn, och fina färger! Tur du har haft idag då!
  Kram

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!