söndag 18 mars 2012

Härligt med våren

Har haft en jobbig vecka, så jag tog kompledigt i fredags, var så skönt att få en lite längre ledighet. Det har ju varit så fint väder så jag har varit ute en del. Ser nu i rabatterna att lökarna börjar att komma upp.
Jag har sticka denna pippitröja i Bravo, var riktigt roligt så det blir flera. Garnet till dessa dragspelsvantar köpte jag i Stockholm, det svarta är från Östergötlands ullspinneri och det orange är färgat med svamp. Blev mycket nöjd med dem och vilken fin passform det blev i tumgreppet. Kommer att sticka flera par.

Vanliga enkla sockor den större är stickade i ett garn som heter Frost tror jag. De små är stickade i garn från Alanya.En blid från altanstickningen i fredags. Bilden är felvänd, klarar inte att vända den rätt så den får vara.

Idag blir det en lugn dag, lite stickning och TV-tittande.

Tänk vad många trevliga personer man kan träffa på stickcafé, jag träffade Monica och vi hade en stick/vinkväll igår superkul.

Ha det så gott och njut av våren. Kram Elsy2 kommentarer:

 1. Så skönt med en stickstund ute på altanen, det gäller att passa på när solen tittar fram. Du är flitig du, både med större o mindre stickningar.
  Kram Eva-Lena

  SvaraRadera
 2. Så fint du stickat. Och kul med café där man får träffa likasinnade.
  Hoppas din vecka blir lite lugnare.
  Kram Elzie

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!