söndag 30 oktober 2011

Snart är oktober slut

Tänk vad glad man kan bli för att få följa mmed mig till Alanya. Tack Britt-Marie för en rolig vecka och även tack till min lillasyster Eva som inte ville vara med på bild och vände på sig. Jag behövde en model då jag skulle fota denna tröja så det blev mitt barnbarn som ställde upp, men han ville inte ta av sig tröjan utan behöllen, Haft den på sig varje dag de senaste två veckorna.

Här har det den senaste tiden varit höstrusk, men kärleken har lätta upp humöret.

Var i helgen till södra Lappland och min älskade, hade mitt barnbarn med mig och han fick vara med i skogen, kolla älgar mmmm han var mycket nöjd. Hade med mig 40 kg älgkött hem, vilken guldgruva att ha i vinter.

Ha det så gott och njut av hösten Kramar Elsy

Har börjat sticka på stickföreningens mysterie sockor, mycket rolig stickning.2 kommentarer:

  1. Vad härligt du har haft det både i Alanya och södra Lappland. Åh det är gott att ha mat i frysen att göra goda älggrytor av. Tur jag har en granne i norr som vill "bli av med" litet kött. Kom att tänka på att kanske litet god choklad i form av "älgskitar" kanske är en bra kärleksgåva till "din karl" ;-) se mera info på min blogg.
    Så mycket garn du bar hem från Turkiet!

    SvaraRadera
  2. Hej Elsy!

    Var inne och tittade på din blogg, måste ju kolla vad du har för dig.Du verkar ha det bra!Allt väl här i S-vall också även om det är svårt för mig att inte ha en enda resa inbokad..får leva på andras reseskildringar och bilder istället.kram

    SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!