tisdag 20 september 2011

Snälla arbetskamrater och vänner

Jag har i år fått massor med Gula kantareller ca 25 l och ca 40 liter trattkantareller av arbetskamrater som fyllt sina egna förråd. Man tackar ju inte nej. I helgen kom min vän med 25 liter rensade lingon så nu är även sylt förrådet räddat. Till helgen skall jag till vännen i Lycksele och då väntar 20 kg älg kött. Annars så händer inte så mycket här, regn och åter regn vilket gjort att jag stickat en del, men har ännu inte tagit några bilder att visa.
Idag är det en fin dag solen skiner och man blir så glad då.
Nu är dte bara drygt en vecka kvar tills jag min syster och en barndomskamrat till oss åker till Turkiet, Alanya, skall bli sååååå kul. Länge sedan vi gjorde något tillsammans. Kommer att bli en del garninköp, hittade sista då jag var där 3 garnbutiker så de kommer även nu att få besök av mig.
Ha en fin dag och njut av hösten Kramar Elsy

3 kommentarer:

 1. Nog är det skönt med vänner som tänker på en. Och så mycket svamp du fick sen!
  De där tröjorna känner jag igen. Ja, inte själva tröjorna, men färgerna. Växtfärgade ju också för många herrans år sen och då var det just de här färgerna man fick fram, haha.
  Hoppas du slipper regnet nu.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 2. Visst glömde du något där på din resa i fjol? Kom ihåg att fråga efter stickningen!

  Ha en skön helg!

  kram

  SvaraRadera
 3. Vad gullig du är :) Ja då kan vi fira ihop, eller om ja går över och föder 29 i och med att de är skottår i år de är jag lite smårädd över men men de blir som de blir :) Hoppas allt är bra med dig! Kram

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!