lördag 11 december 2010

Detta har hänt sedan sistMin dotter tog denna bild på mig på Karlslunds julmarknad. Var som sagt på julmarknad idag försäljningen gick inte så bra. De flesta försäljarna tyckte det samma. Hoppas på att jag får sälja mera på julmarknaden i morgon i Wadköping.
När jag kom till min dotter och barnbarn i torsdags så hade de en mycket fin överraskning till mig. Har inte blivit så glad på mycket länge fick tårar i ögonen.

De hade köpt denna fina docka till mig, har i många år letat efter en sådan docka vilket min dotter visste och hon hade då köpt denna fina docka. Hade en sådan som liten. Jag eldade då på den och fick ingen ny av mamma och pappa.Har sedan dess önskat mig en och nu äntligen fick jag en, är så glad. Har en mösterbok om dockkläder från 50-talet kommer att sticka något fint till henne och dockan heter nu Hulda.


Alla sitter nu och stressar mig så jag skriver mera i morgon efter julmarkanden i Wadköping. Ha en fin kväll Elsy

2 kommentarer:

 1. Visste väl att du skulle gilla den ;o)
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att du blev glad! Din dotter och ditt barnbarn visste precis vad du saknade. Dockan är fin och får säkert en hedersplats i ditt hem.

  Jag kommer nog inte att börja tillverka tomtar som du såg på mina bilder i år. Kanske till sommaren... Om jag hittar ansikten! Det får gry i bakhuvudet...

  Hoppas det gick bra i dag på julmarknaden i dag!

  SvaraRadera

Jättekul att du hittat hit, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka dig också!