lördag 23 mars 2013

När kommer vårvärmen???????

När kommer vårvärmen? Inte vet jag men hoppas att den snart kommer här är det minusgrader dygnet runt förutom i solen mitt på dagen och vi har massor av snö. Man kan ju hoppas på att det blir en fin sommar.
Under vecka 10 var jag i Vemdalen med min som och hans familj så här vackert var det där.
Under veckan i fjällen stickade jag denna tröja till mitt barnbarn, han uppskattade den så mycket han tog själv fram garnet från mina garnhyllor och mönstret letade han också fram själv.
Våran älskade hund växer så det knakar, älskar honom så mycket och han är så snäll och lydig.
Lite stickat blir det här men mest av restgarner, sockgarn, har tänkt göra ett gäng barnsockor till vintern är så skönt att bli av med rester. Men ska nog börja på något annat också få se vad det blir garn finns det i massor.
Under påsken kommer jag att åka till min älskade särbo och den fina Lapplandsby som han bor i. Ska bli skönt att släppa jobbet under några dagar, har varit mycket nu under en tid.
Sedan har jag börjat att längta till mitt älskade Alanya dit vi åker den 4:e maj och firar min födelsedag.
Ha det så gott och njut Kramar till er alla Elsy

lördag 2 mars 2013

Redan mars, vårmånad

Nu väntar en veckas ledighet vilket ska bli skönt efter några veckor av mycket jobb kommer att åka till Vemdalen med sonen och hans familj. Så dagen kommer att bestå av att baka och laga lite mat att ta med. Annars så är det ju första vårmånaden, känns inte så idag med blåst och snöväder.
Då jag var på stickcafé hos sticklust i torsdags så köpte jag dessa stickor Knit Pro Dreamz, var tvungen att testa dem så jag började på ett par sockor är så nöjd med dem.

 Lite stickat har det också blivit dessa sockor har jag stickat i 7 Bröder till mitt barnbarn hon ville ha ett par med kaniner.
 Terry han växer så det knakar han är så duktigt för att vara så liten.
En sjal har det blivit i restgarner av det jag växtfärgat och svampfärgat 2-trådigt ullgarn blev mycket nöjd med den.
Kommer att ha med en massa garn till fjällen så jag hoppas att jag får lite stickat. jag är inte den som åker skidor utan jag brukar ta långa promenader och bara njuta av naturen och om vädret tillåter sitter jag gärna i solen.
Blir det fint väder någon dag så kanske jag tar mig en tur till Röros, få se om jag hittar någon garnbutik där.
Ni får ha det så gott och njut av vårens ankomst Kramar till er alla.