måndag 11 februari 2013

Nu har Terry kommit hem till oss

I fredags var vi och hämtade vår hundvalp Terry i Åsele. Vi hade vänta på denna dag i några veckor. Han är en helt fantastisk hund, han är snart 3 månader och är mycket duktig och har redan lärt sig vad sitta och ligga betyder. Han är även lite busig om han får tillfälle så hoppar han upp på soffan och burrar ihop sig och ser oskyldig ut, han vet att han inte ska ligga i soffan. Terry kommer att bo hos min särbo i Lapplandsbyn, detta då särbo har pension och har tid att träna honom och Terry behöver inte vara ensam.

Stickande har det inte blivit så mycket med sedan vi hämtade Terry, men jag skall försöka hinna lite under veckan, på fredag kommer Terry och särbon till mig, längtar.
Ha det så gott Kramar till er alla/Elsy

tisdag 5 februari 2013

När kommer våren???????

För ett par veckor sedan var jag till Holma Hälsinglands fabriksförsäljning och köpte detta Lovikkagarn det kostade bara 19:- hg så ni kan tänka er att det blev en del. De kan som sagt vara en knut eller att det är tunnare på något ställe.


Jag börjar nu tvivla på att det kommer en vår snön den bara vräker ner inget roligt nu längre då jag längtar
efter våren.
Helgen som var tyckte jag att jag var riktigt duktig som storstädade och sydde nya gardiner till köket, syrummet och sovrummet som en extra bonus köpte jag denna fina Azalea.



 Måste ju visa pippitröja som jag stickade till min yngsta dotter tidigare i höst hon blev så fin i den.
På fredag ska vi hämta hem våran hund längtar så mycket.
I maj ska jag åka på en syhelg i Docksta Höga Kusten det är bara ca 6 mil från Härnösand, längtar redan till dess.
Har en del påbörjade stickningar men de kommer jag att visa vid ett senare tillfälle.
Ha det så gott och njut även om det snöar även hos er. Kramar